GRØN ENERGI - er bedre end penge i banken

God investering og omgående besparelser
Med grøn energiløsninger opnår du en bedre økonomi fra første dag det er installeret og så skal man ikke bekymre sig om de forventede elpris stigninger i op til 25 - 30 år.
Uanset om du vælger at købe et solcelleanlæg, en husstandsmølle eller en varmepumpe, betyder det en virkelig god forrentning af din investering! Nogle mener det er bedre end penge i banken.


Læs Mere
Find vej i solcellejunglen
Solceller kan levere strøm til boligen, men hvordan sammenligner man de forskellige anlæg?
Læs Mere
Fradragstidspunktet i BoligJobordningen ændres
Skatteminister Thor Möger Pedersen har lyttet til kritikken fra de borgere, der har fået udført fradragsberettiget service- eller håndværksarbejde i slutningen af 2011, men ikke har nået at betale for arbejdet før efter nytår. Efter de gældende regler, som den tidligere regering står bag, er betalingstidspunktet afgørende for, hvornår fradraget kan tages, og de pågældende kan derfor først få fradrag for udgifterne i indkomståret 2012, selv om arbejdet er udført i 2011.

Læs Mere
Effektiv inverter til solcelleanlæg
Danfoss Solar har lanceret en 6kW inverter til solcelleanlæg, som med en effektivitetsgrad på 97,8 procent sørger for, at næsten al solenergi bliver omsat til brugbar strøm.


Læs Mere
Stor fremgang for grøn energi
Oliefyrene og elradiatorerne er på vej ud af de danske hjem, ligesom flere får solceller på taget og opvarmer deres bolig energirigtigt.


Læs Mere
Nyt lovforslag skal sikre kvalitet i vedvarende energianlæg
Danske boligejere skal have sikkerhed for, at når de investerer i et vedvarende energianlæg i hjemmet – f.eks. solvarme, jordvarme eller solel – så er installationen kvalitetsmæssigt i top og anlæggets driftsøkonomi i orden.


Læs Mere
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center