Danskerne vil energirenovere mere i 2012
I 2011 var de danske boligejere vilde med at energirenovere, og meget tyder på, at tendensen fortsætter gennem 2012.


Læs Mere
Kunderne kender ikke KNX
IBI-systemet KNX er langt om længe på vej frem – også i Danmark, men en stor formidlingsopgave venter, for kunderne ved ikke, hvad det er. Så hvis man tror, de kommer af sig selv, bliver man skuffet.

Læs Mere
2011 blev godt solcelle-år
Antallet af installerede solcelleanlæg i Danmark blev firdoblet i 2011, viser nye tal fra Energinet.dk.


Læs Mere
Elforbruget til hjemmecomputere er fordoblet
Computere i danske hjem bruger årligt samlet set strøm svarende til knap 700 millioner kr. Det er en fordobling i elforbruget på mindre end 10 år. Fordoblingen af elforbruget skyldes, at vi får flere og flere computere i hjemmet, og det er især stationære computere, der får elmåleren til at tælle hurtigt. Det viser helt nye tal fra Dansk Energi.
Læs Mere
Varmeregningen eksploderer de næste ti år
De 622.157 danskere, der bruger olie eller gas til at opvarme deres bolig, skal forberede sig på, at deres varmeregning over de næste 10 år vil stige markant. Det er den samlede konsekvensen af regeringens forslag ”Vores Energi” og energipriser, der vil stige markant over de næste ti år.


Læs Mere
Mister man sine dagpenge i tilfælde af ledighed, hvis man har et solcelle anlæg ?
Folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen (V) har den 14. december 2011 stillet følgende spørgsmål nr. S 1345, som hermed besvares.

Spørgsmål nr. S 1345:

”Finder ministeren det hensigtsmæssigt, at private borgere, der vælger at montere solceller på deres hus, risikerer at miste deres dagpenge i tilfælde af ledighed?
Læs Mere

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center