TS-gruppen sætter fokus på kunderne
Efter to år med interne kick-off arrangementer gentager den frivillige kæde af el-installatører TS-gruppen succesen og udvider samtidig med en kundemesse den 15. marts.

TS-gruppen, en frivillige kæde af el-installatører, har de seneste to år afholdt et kick-off arrangement for kædens medejere og ansatte. På den korte tid har det udviklet sig fra at være en eftermiddag med nogle indlæg fra leverandører efterfulgt af et socialt arrangement til sidste år også at omfatte en egentlig leverandørmesse med deltagelse af 60 leverandører samt 350 engagerede deltagere fra TS-gruppen.

 

- Det blev en stor succes med fokus på indhold, forklarer direktør Mick Clausen fra TS-gruppen, som kan berette om mange positive tilbagemeldinger fra udstillerne om meget motiverede og interesserede medarbejdere.

 

Med de positive tilkendegivelser i bagagen fra TS-minimesse i marts 2012 afholder kæden igen i år en messe for leverandører. I år afholdes minimessen den 16. marts i Vissenbjerg på Fyn. Alle 31 TS-medejervirksomheder er repræsenteret, og der kommer mellem 400 og 450 deltagere fra de forskellige TS-centre.

 

Udvider med en kundemesse
Som noget nyt har TS-gruppen i år valgt at satse bredere ved også at afholde en kundemesse fredag den 15. marts, hvor gruppens slutkunder er inviteret med. Netop det at tage kontakten til egne kunder er en af de helt store udfordringer, som el-branchen står over:

 

- TS-gruppen og branchen generelt er ikke gode nok til at kontakte kunderne, må vi erkende. Det skal vi til at lave om på med den her type arrangement, forklarer Mick Clausen til Building Supply.

 

Han beskriver det som forkælelse af kunderne samt inspiration til de mange produktområder og kompetencer indenfor f.eks. energioptimering, TS-gruppen sammen med sine samarbejdspartnere kan tilbyde.

 

Interessant ser det også ud til at blive, da det er lykkedes at få bl.a. administrerende direktør i Tekniq, Niels Jørgens Hansen, og Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard til at deltage som oplægsholdere den 15. marts.

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center