TS-gruppen og Wattguard indgår strategisk samarbejde

Kontakt dit lokale TS-center for rådgivning omkring en løsning til dit behov.

Du finder dit lokale TS-center på "Danmarkskortet".
Fra 1. juni 2014 har TS-gruppen og Wattguard indledt et tæt samarbejde på det danske marked. Det sker som led i TS-gruppens satsning på at udvikle eksisterende og nye kunderelationer inden for energioptimering og –rådgivning.


TS-gruppen er med deres 34 lokale elinstallatører over hele landet, kendt for at have et tæt samarbejde og ofte nære relationer til sine kunder. De vil meget gerne have råd og vejledning, som rækker ud over dag-til-dag behov – og de vil selvfølgelig gerne have viden om effektive løsninger, der ikke tager en menneskealder at tilbagebetale. Det arbejder TS-gruppen for hele tiden at kunne tilbyde og derfor er samarbejdet med Wattguard oplagt:


”Wattguard er en belysningsteknologi, der er som skabt til at dække de behov, vi oplever hos mange af vores industrielle kunder i dag, siger Mick Clausen, som er direktør hos TS-gruppen.


”Systemet leverer imponerende besparelser på strømforbrug til belysning og den helt store force er, at besparelsen opnås uden at være på bekostning af lyskvaliteten.


Samtidig med besparelser på ca. 40 procent på energiforbruget, giver Wattguard systemet en væsentlig besparelse på vedligeholdelsesbudgettet, fordi lyskilderne holder længere.


”Vores kunder vælger bl.a. Wattguard, fordi de vil have mindre vedligeholdelse på lyset. Flere gange har kunderne opnået tæt på den dobbelte levetid på samme type lyskilder,” fortæller Finn Christensen, adm direktør i Danish Wattguard.


Han påpeger samtidig, at Wattguard også er meget attraktivt, fordi kunderne kan få løsningen uden at skulle investere. Wattguard tilbyder således sine kunder en fleksibel og enkelt lejeløsning, hvorved kunden udelukkende betaler et fast månedligt beløb. Hvis man trækker lejen fra besparelserne betyder det, at kunden sparer ca. 20% på sine omkostninger til lys, helt uden investering.


Sammenholder man alle vigtige parametre som lysudbytte, energiforbrug, levetid og størrelse på investeringen, har Wattguard meget klare fordele, som flere end 200 kunder allerede nyder godt af. Senest har Wattguard i konkurrence med andre en række andre lysteknologier, vundet en større licitationsrunde i Portugal.


”Mange taler om LED og med god grund, for teknologien har sine klare fordele i en lang række miljøer. Når vi alligevel oplever så stor succes, hænger det sammen med, at vores system er baseret på en velkendt og  særdeles gennemprøvet teknologi. Målt på alle parametre er vores løsning uden sammenligning den bedste for offentlige og industrielle kunder”, tilføjer Finn Christensen.


Wattguard har siden 2011 drevet virksomhed i Danmark og har foretaget en lang række installationer hos store danske og udenlandske virksomheder og offentlige institutioner. Wattguard har oplevet stor succes i lande som Sverige og Portugal og ønsker nu med samarbejdet, at sætte ekstra fart på salget i det energisparehungrende danske marked


”I vores samarbejde med Wattguard ser vi muligheden for at tilbyde en af de mest spændende og attraktive løsninger, der findes på markedet, og vi ser det som en win-win for vores kunder, vores lokale centre og så selvfølgelig Wattguard,” slutter Mick Clausen, direktør hos TS-gruppen.


Kontakt:

Mick Clausen, direktør TS-gruppen

Tlf: 70208660

mick@ts-gruppen.dk

Finn Christensen, adm direktør i Danish Wattguard

Tlf: 31213331

Mail: finn.christensen@wattguard.dk


Fakta:

TS-gruppen er Danmarks største landsdækkende og frivillige kæde af el-installatører.


33 ejerledede el-installations virksomheder, med mere end 40 lokale TS-centre geografisk spredt over hele Danmark, ejer i fællesskab TS-gruppen. 


TS-gruppen lægger vægt på løbende at efter- og videreuddanne de mere end 600 medarbejdere i kæden, så deres viden og kompetencer altid er de bedste.


TS-gruppen hjælper såvel private kunder som kunder inden for liberale erhverv, detail, industri samt landbrug og det offentlige med blandt andet energioptimering, automation, alarm og sikring samt naturligvis alt, hvad man almindeligvis vil forvente af en elinstallatør.


Wattguard er et system, der arbejder med eksisterende eller nye lyskilder med en konventionel starterteknologi – såsom de velkendte T8 lysstofrør, Metal Halogen og Højtryk Natrium lamper. Wattguard kræver ingen udskiftning af lyskilder eller ændringer af installationer. Systemet er svensk og genererer besparelser på ca. 40 procent.


Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center