TS-gruppens El & Energimesse 2014

TS-gruppens El & Energimesse 2014


Afvikles den 11. – 12. september for fjerdre år i træk, hvor op mod 70 af el-branchens stærkeste leverandører, den ene dag inspirerer erhverskunder fra alle 34 lokale TS-centre og dagen efter for over 470 medarbejdere, med primær fokus på nyheder og muligheder indenfor energioptimering, men mange andre fagområder præsenteres også på dagene i Middelfart.


Driver du erhverv og har dette vakt din interesse, så kontakt dit lokale TS-center for en invitation, så du også kan blive inspireret på messen.


Vi er meget ydmyge over at kunne afvikle dette store landsdækkende arrangement igen i 2014, hvor vi ønsker at samle alle vigtige parter i vores branche, nemlig producenter, leverandører, grossister, de lokale TS-centre, medarbejdere og ikke mindst gode lokale erhverskunder! Et unikt tiltag for el-branchen som vi er stolte af, og som kun er muligt at afvikle i tæt samarbejde med de omkring 70 af branchens vigtigste leverandører der deltager på messen!


Vi vil gerne sende en kæmpe stor tak til følgende leverandører for deres opbakning til vores TS-gruppens El & Energimesse 2014.



SE FILM FRA TS-GRUPPENS EL & ENERGIMESSE 2014 HER 


Messen byder på en lang række af nyheder indenfor: energioptimering, alarm, tågesikring, overvågning, kontrolcentraler, kirkevarme, gulvvarme, terrassevarmere, hånd tørrere, solceller, vindmøller, ventilation, LED, værktøj, arbejdstøj, automation, varmepumper, lysstyring, flugtvejsbelysning, storkøkken udstyr, belysning, føringsveje, CTS, osv.


Du vil også kunne få en snak med vores egen TS-energirådgiver, Christian Olsen,  som vil være til stede på messen begge dage.


Christian Olsen står i spidsen for vores nye TS-energiXpert koncept, et nyt tiltag hvor vi tilbyder dig mulighed for en uforpligtende energiscreening, med en efterfølgende enkel og gennemskuelig energirapport. I den peger vi på alle de nemme muligheder, du har for at spare energi og penge – og samtidig får du et estimat over forventede tilbagebetalingstider, som er nødvendigt for at træffe de rigtige beslutninger for din energioptimering.


Test vores nye koncept og lad os synliggøre dine potentialer for energibesparelser,
vi kan også spare dig for penge.


Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center