TS-gruppen indgår sponsor aftale med Dansk Håndbold Forbund!

Sponsoratet som DHF Business partner indebærer retten til at anvende DHF logo på vore hjemmesider og andre medier, ligeså bliver TS-gruppen profileret i håndboldmagasinet, på DHF kamp programmer til samtlige herre og dame landskampe i hele 2011. 

Det er dog en 42 mtr. lang LED banner reklame, der eksponeres 4 gange, a 30 sek. til alle danske herre og dame A-landskampe i hele 2011 – det er denne eksponering på live TV vi virkelig er interesseret i, udtaler Direktør Mick Clausen fra TS-gruppen.


Vi ser en generel stigende interesse for håndbolden, det gælder både herre og dame landsholdet som jo står overfor flere spændende udfordringer i 2011, ikke mindst lyser OL i London som en blinkende stjerne fremme i 2012.


Denne store bevågenhed passer rigtig godt ind den markedsføringsplan vi har for 2011, vi ønsker at brande TS-gruppen som landsdækkende netværk i el-branchen, vi vil være Danmarks bedste samarbejdspartner når vi taler om alternative energi løsninger, lige fra energioptimering i industrien til rådgivning omkring eksempelvis solceller, minivindmøller, varmepumper mm. både til private, det offentlige og erhvervslivet.

Hvad forventer vi at få ud af at være DHF Business Partner?

 
Uanset vore mål og forventninger, så giver et DHF-Partnerskab positive resultater på pointtavlen.


Et sponsorat af det danske herre- eller damelandshold i håndbold giver os et positivt løft og er helt nye veje for os, rent markedsføringsmæssigt – noget vi er meget spændte på!


At være en del af DHF som Partner giver TS-gruppen en række muligheder. En Partneraftale kan nemlig have effekt på flere niveauer, men skal åbnes op og bredes ud, så aftalens reelle værdi kommer til syne – hvorfor vi afholder et landsdækkende ”KICK-OFF” seminar hvor omkring 300 medarbejdere deltager til en præsentation af vores strategiplan 2011 – et arrangement der afholdes i forbindelse med DHF`s 4-nationers turnering i weekenden 7-9 januar 2011.

Mick Clausen, Direktør TS-gruppen AMBA

Udskriv pressemeddelelse her

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center