Energitjek betaler sig

Energitjek blev tjent hjem på et år

Den lokale TS-installatør VS Automatic som er en del af TS-gruppen, Danmarks største landsdækkende og frivillige kæde af el-installatører, har i samarbejde med Caripo Biler i Horsens lavet et energitjek af virksomheden, som skulle vise sig at være en rigtig god idé.

Anders Elmer, der er forretningsfører hos Caripo Biler i Horsens, fortæller om samarbejdet med TS-installatøren VS Automatic:
Vi bruger blandt andet TS-installatøren VS Automatic til alt el-arbejde i vores bilhus, der ligger på Høegh Guldbergs Gade i Horsens. Vi bruger også firmaet til alt, hvad der har med brandsikkerhed at gøre samt til alarmovervågning.

Så den lokale TS-installatør VS Automatic kender huset her rigtig godt. TS-installatøren VS Automatic har imidlertid også lavet et energitjek hos os. De investeringer, vi foretog i den forbindelse, tjente vi hjem, inden der var gået et år – og det selvom vores bilhus er næsten nybygget.

Sparer 70.000 kr. om året efter tjek af energiforbrug
Vi sparer 70.000 kr. eller mere om året med de energibesparelser, TS-installatøren VS Automatic foreslog efter energitjekket. I forbindelse med energitjekket var den lokale TS-installatør VS Automatic det hele igennem i huset her.
De så på alt fra belysning til ventilation, og de gjorde det i øjenhøjde. TS-installatøren VS Automatic kom selv og sagde, at de havde et oplæg, som de mente kunne spare os for penge. Samtidig kunne TS-installatøren VS Automatic fortælle, at man kunne få tilskud i forbindelse med energitjekket.

Jeg kan godt lide, at de er så progressive og proaktive, at de tog det skridt. For de gjorde det på en god og fornuftig måde, som gjorde, at vi godt kunne se en idé i de besparelser på energien, de foreslog.
Jeg tror, at alle mellemstore og store virksomheder kunne have en fordel af sådan et energitjek, fortæller Anders Elmer.


Relevante spørgsmål samt hvad et energitjek indeholder, inden du bestiller et energitjek hos din lokale TS-installatør - læs her 

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center