Centralstøvsuger på en weekend
Så nemt er det at installere centralstøvsuger i en eksisterede bolig.

Det er en udbredt opfattelse, at man kun kan få centralstøvsugerens mange fordele i et nyt hus. Men det er både nemt og hurtigt at installere centralstøvsuger i eksisterende boliger – også i ældre huse, og så kan du tilmed gøre det hele selv på en weekend.

Med en centralstøvsuger slipper du for støj og lugtgener, da selve støvsugeren står i garagen, kælderen eller på loftet, og du blot tilslutter støvsugerslangen til en af de sugekontakter, der er installeret i væggen. Resultatet er støj- og lugtfri støvsugning i hele hjemmet, uden at du skal slæbe rundt på en tung støvsuger.

Så nemt er det
Den ni meter lange støvsugerslange kan dække et areal på ca. 90 kvadratmete. Du vælger 1-2 centrale steder til at placere sugekontakterne, så du nemt kan nå ud i alle kroge og hjørner. Den ni meter slange svarer til det samme som på en almindelig støvsuger fra stikkontakt til mundstykke.

Støvsugeren placeres et diskret sted, hvor du ikke kan høre den f.eks. loft, udhus, garage eller kælder, og hvor udsugnings-luften kan sendes ud af boligen. Posen, som komprimerer skidt og støv, skal blot skiftes et par gange om året.
Derefter gælder det blot at føre rørene frem fra støvsugerenheden til sugekontakterne, hvilket kan ske over loftet, i kælderen, i indbyggede skabe eller væggenes hulrum.

Det hele kan klares på en weekend, og du er nu klar til at støvsuge. Det sker nemt ved, at du tilslutter støvsugerslangen til den nærmeste kontakt og går i gang. Er slangen forsynet med on/off knap kan du tænde og slukke støvsugeren fra slangen, ellers starter den automatisk, så snart slangen tilsluttes sugekontakten.

Hvis dit køkken har hul sokkel, kan du som et noget ekstra indbygge en automatisk fejebakke under køkkenskabet. Et tryk med foden åbner en lille klap, og starter udsugningen. Så er det blot at feje krummer, hundehår og andet skidt hen til fejebakken. Nemt og bekvemt.

Hvis du er i tvivl om, hvor kontakter og rør bedst placeres, kan du indsende en tegning over boligen til Nilfisk-Frithiof, som så hjælper med at finde de mest ideelle placeringer.

Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere kommer i Alt-i-1 kasser, der er særligt velegnet til gør-det-selv installation. Ud over selve støvsugerenheden består den af et slangesæt på 9 meter, to design sugekontakter, 18 rør á 1,15 meter, diverse fittings samt støvpose. Alt hvad du behøver til at installere en
Nilfisk centralstøvsuger.

De sugekontakter, der følger med Alt-i-1 er i øvrigt smukt designet i farverne aluminium, hvid eller sort/aluminium, så de passer perfekt til ethvert dansk hjem.

http://www.nilfisk-frithiof.dk


 

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center