GRØN ENERGI - er bedre end penge i banken

God investering og omgående besparelser
Med grøn energiløsninger opnår du en bedre økonomi fra første dag det er installeret og så skal man ikke bekymre sig om de forventede elpris stigninger i op til 25 - 30 år.
Uanset om du vælger at købe et solcelleanlæg, en husstandsmølle eller en varmepumpe, betyder det en virkelig god forrentning af din investering! Nogle mener det er bedre end penge i banken.

TS-gruppen tilbyder grønne energiløsninger, der dækker alle behov. Lige fra mindre løsninger der passer til private husstande, til større løsninger til det offentlige og erhverv. Kvalitet og tryghed for vores kunder

Hos TS-gruppen har vi fokus på grøn energi, så lad os rådgive dig, så er du sikker på at få den rigtige grønne løsning. Vi ved hvordan du kan spare penge på elregningen og får fremtidssikre energiløsninger.

Det er vigtigt for os at være professionelle, tillidsfulde og en troværdig leverandører, samt sikre os at du som kunde får den bedst mulige løsning og totaloplevelse.

Der er stor forskel på kvaliteten
Du bør se dig godt for når du skal vælge din nye energiløsning. Vi tilbyder kun kvalitetsprodukter som garanterer, at du får et produkt, der er gennemtestet og energieffektivt.

Med TS-gruppen er du sikker på, at skulle der opstå problemer i garantiperioden, bliver der taget professionel hånd om opgaven - også om mange år.

“Ny teknologi trækker ofte en bunke lykkeriddere til, så jeg vil anbefale boligejerne at gå efter leverandører, der har været på markedet i mange år. Mange leverandør yder 25 års effektgaranti på solcellerne, så man kan med fordel stille sig det spørgsmål, om man forventer, at leverandøren stadig er på markedet til den tid. Hvis ikke er garantien reelt værdiløs.” udtaler Søren Rise fra Tekniq.
Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center