El-service

Individuel faglighed og fælles ambition

TS-gruppen er selvstændige, ejerdrevne installationsvirksomheder, som hver især tilfører kompetencer og ressourcer, der har bevist deres individuelle styrke gennem adskillige år i regionale og lokale nærmarkeder.

Det er selve vores udgangspunkt at medlemmerne udelukkende er virksomheder, der drives af ejeren selv. Det sikrer ambition, forpligtelse, faglighed og godt købmandsskab.

Vi er installationsvirksomheder, der stiller store krav til sig selv og store krav til hinanden.

Kun på den måde har fællesskabet sin berettigelse: På én gang i rollen som lokale ambassadører for en enestående komplet faglighed og samtidig som en troværdig, landsdækkende enhed, der løser komplekse el-tekniske opgaver med en unik homogen effektivitet og ansvarlighed.

Det er El-service der har skabt grundlaget for vores styrke, fordi de enkelte medlemmer har langvarige servicetraditioner i små og store samfund, hvor at fagligheden er opstået og tilliden er forankret. Det er her medlemmerne bibringer en voksende kundekreds nye innovative kompetencer, gennem fællesskabet.

El-service er fortsat en af de mest afgørende forudsætninger for at betjene kunderne i hverdagen:

Fordi vores El-service først og fremmest er din sikkerhed for, at vi er helt tæt på, i nærområdet, når du har behov for det, men i høj grad også din sikkerhed for, at vi er også i stand til at stille eksperter til rådighed inden for samtlige el-tekniske discipliner, når som helst og hvor som helst.

Din lokale installatør løser langt de fleste serviceopgaver omgående. Vi kan også hjælpe dig med at disponere komplekse el-tekniske opgaver, med din lokale installatør som ansvarlig sparringspartner og TS-organisationens kolossale ressourcer, som back-up.

El-service omfatter:

  • Løbende kundeservice
  • Tilkaldeopgaver
  • Vedligeholdelse
  • Overvågning af eksisterende installationer
  • Rådgivning
  • Kontraktservice
  • Disponering og tilbudsgivning
Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center