Videoovervågning

Alle videokameraer har præventiv effekt – men professionelle videokameraer leverer reel tryghed samtidig !

Videoovervågning har to formål:

  • at øge det præventive værn mod indbrud, vandalisme, tyveri og overfald
  • at medvirke til at identificere hændelsesforløb


Det første formål indfries af stort set alle kameraer på markedet, mens det andet formål udelukkende indfries af kvalitetskameraer i kombination med professionel håndtering af opsætning, kalibrering og konfiguration.

Det er snarere en regel, end en undtagelse, at forkerte installationer – eller lavkvalitetsprodukter – betyder, at identifikation af hændelsesforløb må helt opgives, med tab og frustration til følge.

Vi leverer ikke blot højkvalitetskameraer, men også fagfolk, der er trænede i at opsætte og idriftsætte videoovervågning, på måder der optimerer udbyttet:

Det er under alle omstændigheder indlysende, at videoovervågning skal kunne levere brugbare data om de hændelser, der ønskes overvåget eller undgået.

Men det kan f.eks. også være afgørende, at et kamera kan ”se” om natten; at det kun filmer i forbindelse med helt bestemte hændelser eller ved bevægelse; at det udelukkende filmer bestemte detaljer; at det kan autofokusere, kan bevæge sig eller kan kommunikere med centrale bygningsautomationssystemer, med låsesystemer, med personer eller med myndigheder.

Videoovervågning af erhvervsbygninger, boliger, offentlige arealer, byggepladser eller parkeringsanlæg øger trygheden for os alle på arbejdspladsen, i det offentlige rum og i privatlivet – og hvis løsningskoncepterne er professionelt dimensionerede, er trygheden også reel!

Lad derfor altid fagfolk projektere og idriftsætte din videoovervågning – så undgår du at have spildt dine penge, hvis du med tiden får behov for at bruge overvågningen til at genskabe hændelser, der har udløst alarm eller har forvoldt skade!

Din lokale installatør kan servicere dine videoovervågningssystemer døgnet rundt – og vore regionale ITV-specialister kan til enhver tid hjælpe dig med at dimensionere løsninger, der passer præcis til dine behov!


Se også - Hvilke love gælder for tv-overvågning?

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center