Adgangskontrol
Det er ikke altid helt ligegyldigt, hvem der kommer og går; hvornår de gør det – og hvor de færdes!

Adgangskontrolsystemer leverer fuldstændigt overblik over, de personers færden i bygningen, som har fuld eller delvis adgang til den.

Systemerne kan differentiere adgangen fuldstændig individuelt og ikke blot registrere tidspunkter, steder og længde af ophold på udvalgte lokationer, men også f.eks. indgå i samarbejde med bygningens andre intelligente installationer og sikre, at lys, varme og andre faciliteter tændes/slukkes i forhold til den enkeltes behov – og dermed fremme energirigtighed.

Anlæggene benyttes også i vid udstrækning til at tidsregistrere og til at til- og framelde medarbejdernes tilstedeværelse i virksomheden f.eks. til brug for den centrale telefonomstillingsfunktion.

Frem for alt er adgangskontrol et særdeles relevant supplement til virksomhedens øvrige sikrings- og overvågningssystemer – fordi det på en gang medvirker til at øge trygheden for både ledelse og ansatte, men også bidrager aktivt til at øge komforten for den enkelte.

Vi leverer nogle af markedets mest fleksible, skalerbare og avancerede adgangskontrolsystemer – der dækker stort set alle størrelser af behov.

Alle anlæg kan administreres af virksomheden selv, fra centrale eller decentrale enheder, med prædefinerede rettigheder.

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center