Netværk og IT-installationer
Fleksible netværk har talrige fordele

Kommunikationsnetværk optræder i utallige, vidt forskellige udgaver – alle med samme formål: At flytte informationer mellem mennesker; mellem maskiner eller mellem mennesker og maskiner.

Og selvom vores kommunikationsnetværk fungerer upåklageligt i det daglige, er det langt fra sikkert, at det fungerer optimalt – eller hensigtsmæssigt i forhold til arbejdspladsens stadige forandring og udvikling – eller i forhold til de teknologiske landvindinger, der potentielt kunne skabe helt nye kommunikationsmuligheder, med øget effektivitet; økonomiske besparelser, forbedret sikkerhed eller lettere tilgang, til følge:

Mange netværk er med tiden blevet ufleksible: De kræver fysisk plads; de er vanskelige eller dyre at udvide; de optræder i flere varianter, der dækker hver sin opgave (telefoni, data, overvågning etc.), de begrænser udnyttelsen af ny teknologi – eller de er slet og ret ikke særlig klædelige i landskabet!

Derfor er et optimeret kommunikationsnet ikke alene et spørgsmål om ”tilstrækkelighed”, men ofte også et spørgsmål om effektivitet, mobilitet og fleksibilitet – eller i al enkelthed: Et spørgsmål om konkurrencedygtighed:

Kan dit netværk f.eks. håndtere intelligente bygningsinstallationer, intelligente brandmeldeanlæg, spidsbelastninger, problemfri IP-telefoni og meget andet – uden løbende, dyre og besværlige omlægnings- eller udbygningsomkostninger !?

Der sker kolossalt omfattende landvindinger inden for området kommunikationsnetværk, men trenden er den samme: Færre og mere effektive kabelnetværk; flere forskellige informationsnetværk i et og samme kabel, øget datasikkerhed – og langt større fleksibilitet mht. udnyttelse af de enkelte tilslutningsstik.

De fleste steder kan trådløse netværk endog erstatte kablerne helt eller delvist, med endnu større fleksibilitet til følge – og samme sikkerhed mod nedbrud eller uønsket indtrængning.

Vi har en uhyre solid indsigt i netværksteknologi, baseret på de mest innovative teknologier, der ser dagens lys. Vi har et massivt fokus på, at vores medarbejdere til enhver tid, er opdaterede mht. teknologiske landvindinger og muligheder – og vi leverer kommunikationsnetværk til alle typer af industri og erhverv.

Kontakt vores kommunikationsspecialister og få en nærmere præsentation af de seneste muligheder inden for kommunikationsnetværk ift. din arbejdsplads.


Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center