Energirådgivning

”Energirigtighed” er besparelser, miljøhensyn og komfort på én gang.

Energirigtig rådgivning og energirigtige løsninger har gennem længere tid været TS-gruppens helt overordnede strategiske fokus!

Det er et fokus, der består af fem afgørende komponenter, som tilsammen udgør det centrale udgangspunkt for vores landsdækkende energirådgivning og installationsaktiviteter:

 

  1. Fuldstændig viden om skalerbare løsninger og teknologisk udvikling inden for miljørigtig energiforsyning – fra helt små energianlæg til private husstande, til store industriorienterede forsyningsanlæg.
  2. Specialekspertise inden for analyse og måling af energiforbrug og forbrugsadfærd.
  3. Komplet viden om alle facetter i den tekniske infrastruktur i bygninger – uanset om de anvendes til private formål, til produktion eller til administration, butik eller landbrug.
  4. Løsninger, der altid bygger på det samme ufravigelige krav: At de skal reducere omkostninger, reducere miljøbelastning og fastholde eller øge forbrugskomforten.
  5. En enestående palette af eksklusivaftaler og produkter, der understøtter vores faglige kompetencer – og gør os til landets måske eneste totalleverandør af nøglefærdige energirigtige løsninger, til alle formål.

Det er ikke de enkelte elementer i sig selv, der gør vores energirådgivning og vores løsninger unikke: Det er derimod samspillet mellem dem, fordi det er din sikkerhed for, at rådgivning og løsninger fra TS-gruppen ikke sub-optimerer i dele af din hverdag, men derimod sigter mod at optimere overalt.

Det er dét, vi forstår ved ”Energirigtighed” - og det er dét, der er vores målsætning, nemlig at:

Du finder ikke bedre og mere komplet rådgivning; du finder ikke bedre og mere velgennemtænkte, modulopbyggede totalløsninger og du finder ikke bedre økonomi og komfort i din energirigtighed, end dén du møder hos vores energirådgivere!

Og så har du samtidig adgang til et af landets mest finmaskede net af servicecentre – alle med 24-timers vagt og alle drevet med den lokale installatørs indlysende engagement i kundekredsen og koncernens fælles motiv og styrke!

Kontakt vores energirådgivere og få en nærmere præsentation af vores totalløsninger inden for Energirigtighed!

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center