El-Installationer

Din velkendte, lokale installatør og din prisattraktive totalleverandør

TS-gruppen er selvstændige, ejerdrevne installationsvirksomheder, som hver især tilfører kompetencer og ressourcer, der har bevist deres individuelle styrke gennem adskillige år i regionale og lokale nærmarkeder.

Det er vores udgangspunkt at medlemmerne udelukkende er virksomheder, der drives af ejeren selv. Det sikrer ambition, forpligtelse, faglighed, godt købmandskab – og frem for alt kundenærhed.

Men samarbejdet skaber helt unikke fordele også for dig, der står med ganske små eller beskedne installationsopgaver i din private bolig, fordi du oplever en anderledes konkurrencedygtighed hos dit TS-Servicecenter, end du måske er vant til i andre sammenhænge i lokalsamfundet!

Det er fordi vores private og mindre erhvervsdrivende kunder nyder godt af især to meget vigtige forhold:

  • Dels de kolossale indkøbsfordele TS-gruppen samlet set, opnår hos leverandørerne (og)
  • Dels de omfattende kompetencer, som den enkelte installatør kan trække på fra de andre kolleger i TS-gruppen, inden for samtlige el-tekniske områder.


Hvor mange store koncerner mister deres nærhed og priskonkurrenceevne i lokalsamfundet, fordi de er tvunget til at finansiere dyre administrationer og stabsafdelinger, så er TS-gruppen helt og aldeles baseret på lokale omkostninger og lokal forankring kombineret med koncernens økonomiske stordriftsfordele og kompetencegrundlag!

Derfor er din lokale installatør – gennem sit engagement i TS-gruppen – endnu bedre stillet både hvad angår evnen til at betjene dig i selv de allermest innovative sammenhænge og hvad angår muligheden for at levere til særdeles attraktive priser.

Din lokale instalatør løser langt de fleste serviceopgaver omgående. Men vi kan også hjælpe dig med at disponere komplekse el-tekniske opgaver i din bolig eller i din forretning, med din lokale installatør som ansvarlig sparringspartner og hele TS-organisationens kolossale ressourcer, som back-up.

El-service omfatter:

  • Løbende kundeservice
  • Tilkaldeopgaver
  • Reparation og Vedligeholdelse
  • Rådgivning
Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center