Indeklima
Jo bedre du isolerer din bolig, jo dårligere bliver dit indeklima.

Flere og flere boligejere vælger at lade deres ejendom termografere, fordi det er en særdeles billig og effektiv måde, at afsløre varmespild gennem døre, vinduer, murværk og tag på - og en effektiv isolering af din bolig, skaber ofte meget store besparelser på varmeregnskabet!

Desværre har effektiv isolering den ulempe, at den hindrer den naturlige ventilation inden dørs. Og hvis du samtidig har et energirigtigt varmeanlæg, vil gammeldags udluftning skabe en kunstig ubalance i varmereguleringen, som afstedkommer at du øger dine varmeomkostninger unødigt.

Mange gennemisolerede ejendomme, med energirigtige varmeanlæg, skaber derfor et dårligere – og nogen gange ligefrem skadeligt – indeklima, der bringer mærkbare gener med sig for beboerne.

Det bør ikke afholde dig fra at isolere og ikke afholde dig fra at etablere energirigtighed!

Moderne klimaanlæg etableres både diskret, ment og billigt i din bolig – og de sikrer ikke blot optimale forhold mht. præcis den ventilation og luftfugtighed, der passer til dine behov, men de sikrer samtidig genindvinding – og dermed genbrug – af varme!

Og så sørger de samtidig for at rense luften!

Det er mærkbare fordele, der skaber friskhed i hjemmet; reducerer astma og allergigener i det hele taget – og mindsker risikoen for råd eller svamp overalt.

Derfor er klimaanlæg stort set uundværlige i moderne boliger, men også særdeles attraktive selv i boliger, hvor isolering og varmeforsyning, er af ældre dato!

Kontakt dit lokale installatør og bliv præsenteret for udbyttet forbundet med at etablere et klimaanlæg i din bolig.
Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center