Alarmanlæg

Tryghed for de, der er hjemme og for dig, der er ude.

Hvert år anmeldes mere end 80.000 i private boliger – det svarer samlet set til næsten 200 anmeldte indbrud i private hjem, i døgnet – året rundt!

Mange indbrud kunne være undgået, hvis sikkerheden havde været bedre – eller hvis der overhovedet havde været indbrudssikring!

Indbrudsalarmer reducerer risikoen for indbrud meget voldsomt – i virkeligheden mere fordi det (stadig) er mere bekvemt, at bryde ind hos naboen, der ikke har alarm, end det er at skulle høre på alarmen og dermed tiltrække sig opmærksomhed.

For alarmerne forhindrer desværre ikke i sig selv indbrudstyve i at komme ind – hvis de vil: Jævnligt kommer tyvene igen, når alarmanlægget bliver tavst – eller også ignoreres det, hvis tyvene vurderer, at der alligevel ikke reageres hurtigt nok – eller overhovedet. Derfor reduceres indbrudsrisici voldsomt, hvis du tilknytter dit anlæg til en effektiv vagtcentral og ligeledes til en serviceordning, der omgående kan udbedre eventuelle fysiske følger af indbrudsforsøg og dermed hindre at nye indbrudsforsøg kan finde sted stort set uhindret.

Den optimale beskyttelse skaber tryghed lige præcis for dig – og formår at leve op til den.

Hos TS-gruppen opererer vi med tre lige vigtige forudsætninger for optimal beskyttelse:

  • den tekniske beskyttelse af dig og af dine værdier, dvs. selve alarmanlægget.
  • den reaktive beskyttelse i forbindelse med forsøg på indtrængen, dvs, en alarm- eller vagtcentral.
  • den kortsigtede udbedring af eventuelle ødelæggelser, som følge af indbrudsforsøg, dvs. udbedring af fysiske skader.


Vores sikringsanlæg giver dig fuld vished for, at ingen indtrængen vil finde sted, uden dit omgående kendskab: Det er løsninger, der er betjeningsvenlige, uhyre driftssikre, diskrete og udbredt fleksible.

Du kan vælge at aktivere alarmen kun går i gang ifm. indtrængning, men ikke i forbindelse med ophold indendørs; du kan tilslutte internet- eller telefonopkoblinger, så du får direkte besked til pc eller mobiltelefon, hvis alarmen aktiveres; du kan fjernbetjene anlæggene, tilføje overfaldsalarmer og overvåge dine tekniske installationer.

Og du kan tilslutte dit sikringsanlæg til et røganlæg, der lægger et fuldstændig tæt, men uskadeligt, slør omkring ubudne gæster, således at de ikke kan orientere sig om hvilke værdier, et lokale indeholder.

Eller du kan koble en bærbar alarm til, som sikrer dig, at du hele tiden kan komme i kontakt med den rette hjælp – uanset hvor du befinder dig i din bolig – det er en ekstra tryghed, som især mange ældre har glæde af!

Alligevel er det vores holdning, at maksimal beskyttelse forudsætter, at en effektiv vagtcentral rykker omgående ud, ved aktivering af alarmer, fordi det medvirker til at beskytte dig selv og dine pårørende, hvis først tyven er inde.

Og det er tillige vores holdning, at indbrudssikring skal kombineres med en teknisk døgnservice, der kan udbedre eventuelle skader på din bygning eller dit alarmanlæg, hvis først et indbrudsforsøg har været gennemført.

Kun på denne måde, minimerer du helt og aldeles tyvenes incitament og udbytte ved at bryde ind i netop din ejendom.

Derfor leverer vi komplette indbrudsalarmanlæg, der tager hånd om beskyttelse af personer og værdier både på det præventive, det omgående og det efterfølgende plan.

Kontakt din lokale installatør og tal med en af vores sikringseksperter om beskyttelse af din ejendom; de mennesker, der opholder sig i den og de værdier, den rummer.

Du kan vælge at kombinere dit alarmanlæg med videoovervågning.

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center