Telefoni
Meget mere, end blot en telefon!

De traditionelle fastnettelefoner fremstår stadig i vores bevidsthed som mere driftsikre og ”trygge”, end de mobile løsninger – og mange er derfor stadig forsigtige med at opgive dem – og med eventuelt at opgive et godt og velkendt telefonnummer samtidig.

Tidens telefoni, er imidlertid trådløs:

Det har selvfølgelige fordele – alene fordi du altid har telefonen ved hånden, når du skal ringe eller modtage opkald, men også fordi telefonens mobilitet, har gjort den velegnet til mange andre formål, som f.eks. adgang til internet, vækkeur, kalender etc.

Du kan ofte med fordel kombinere din faste telefonforbindelse med trådløse håndsæt, der ikke bare fungerer mobilt, men som også kan tilbyde indbyrdes omstilling: Så behøver man ikke længere lede efter sine teenagere, man kan blot stille om til dem!

Trådløse håndsæt findes i utallige kvaliteter og varianter. Lad dit lokale TS-Servicecenter vejlede dig, så du får en løsning, der passer til netop dit behov – hverken mere eller mindre!

Men der er også besparelser forbundet med at anvende andre kommunikationsveje, end de traditionelle fastnet telefoner tilbyder:

Din lokale installatør kan tilbyde dig at installere IP-telefoni – dvs. internetbåret telefoni – således at du opnår billede- og lydkommunikation gennem din pc. Det er ofte gratis – og måske også lidt mere personligt, når du taler med familie og venner over lange afstande.

Kontakt din lokale installatør og bliv præsenteret for hvordan du kan få langt mere ud af kommunikationen med din omverden – og formentlig også opnå langt bedre komfort og store besparelser
Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center