IT/Netværk
Sikker adgang til internettet overalt i boligen

Langt de fleste netværk i private boliger, er trådløse i dag: Det er netværksbokse, der sikrer dig trådløs kommunikation inden for en given radius omkring din router.

Men det er ikke altid, at netværksudbyderens udstyr er tilstrækkeligt, til at dække dine adgangskrav: Måske har du behov for sikker internetadgang i udhuse, kældre, lader, stalde eller blot på hele dit udendørsareal.

Din lokale installatør etablerer trådløs kommunikation, der udvider din adgang til internettet – og vi leverer installationer, der stiller sikkerhed mod at udefra kommende kan få adgang til dine informationer, dine data og din kommunikation.

Men faste, kabelbaserede, it-netværk finder også praktisk anvendelse i private boliger:

De øger dine muligheder for bl.a. at installere intelligente installationer i boligen, ved at integrere adskillige informationstyper i et og samme net: f.eks. ip-telefoni, alarmsignaler, videoovervågning, data, tv-signaler, styring, regulering og overvågning af klimaanlæg, lys, varme, persienner og mange andre ting.

Interne netværk i hjemmet og intelligente installationer omkring dem, skaber dermed helt nye standarder for komfort og energibesparelse i boligen.

Lad dit lokale installatør præsentere dig for mulighederne forbundet med at installere fremtidssikrede netværk i din bolig!

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center