Centralstøvsuger

En centralstøvsuger er en revolutionerende måde at gøre dit hjem rent på. Systemet består af: 

  • Centralstøvsugeren; denne kan placeres i bryggers, på loft, eller i garagen. 
  • Rørinstallationen; rørene kan placeres i gulvet eller på loftet.
  • Afkastet; det lyddæmpede afkast fra støvsugeren er altid ført udenfor huset. 
  • Vægkontakterne; der tilsluttes den fleksible slange. Kontakterne er placeret så hele husets areal kan dækkes typisk med 3 – 5 udtag.


Centralstøvsugeren sikrer at støvet bortskaffes med det samme. Dette giver den mest effektive støvsugning. Med en centralstøvsuger recirkuleres luften ikke og man skal derfor ikke støvsuge det samme støv op mere end én gang…


Udover en langt mere effektiv støvsugning oplever man ikke den sure lugt at støvsuger, eller støjen fra en almindelig støvsuger. Alle Sistem-Air's støvsugere leveres med cyklon, så indkøb af dyre støvsugerposer hører fortiden til.


Air Connection har forhandlingen af Sistem-Air centralstøvsugere i Danmark. Italienske Sistem-Air er den mest solgte centralstøvsuger i Danmark. Air Connection overtog forhandlingen i sommeren 2010, og vi vil igen bringe Sistem-Air frem som markedsledende, denne gang udelukkende med fokus på den proffesionelle branche. Ud over 6 års erfaring med salg af central støvsugere, er Air Connection specialister i ventilation og aircondition.


Læs mere på airconnection

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center