Vandbehandling

Skinnende rene glas og krystalklare isterninger! Dampovne og kaffemaskiner, der ikke tilkalker! Det er fuldkommen afgørende i restaurationsbranchen, men også mange steder i industrien.

Afkalkning eller afsaltning af forbrugsvand er uhyre simpelt at etablere med TS-gruppens portefølje af filtreringsanlæg:

Anlæggene afkalker og afsalter forbrugsvandet 100% effektivt, så det vand der ender i opvaskemaskinen, i isterningerne eller i kundernes kaffe er blødgjort og renset for både farve, lugt eller smagspåvirkninger fra forsyningsnettet.

Ud over det indlysende – og ofte helt nødvendige – udbytte, der er forbundet med at benytte blødgjort og smagsneutralt vand til vask og servering, leverer anlæggene en række andre unikke fordele:

• Mindre sæbeforbrug ved opvask.
• Længere levetid på maskiner og dampovne, fordi de ikke udsættes for tilkalkning.
• Renere forbrugsvand.
• Ensartet smag, lugt og fremtoning hele tiden.

Især tilkalkning afstedkommer ofte driftsstop eller driftsfejl, der er både irriterende og tidskrævende og samtidig slider kalkning i omfattende grad på maskinerne.

TS-gruppens afkalknings og filtreringsanlæg leverer løsninger til alle behov – lige fra den lille café til de store vandforbrugende industriprocesser. Det er ”plug-and-play” løsninger, som vores kunder selv kan håndtere i hverdagen.

Glæd dig selv, dine maskiner og dine kunder med rent vand!

Kontakt dit lokale TS-center, der nemt kan vejlede dig mht. løsninger, som passer præcis til dine behov.

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center