Kirkevarme


SAFEHEAT opvarmning - Komplette varmeanlæg til bl.a kirker, museer og mere

 

Smart opvarmning, meget at spare!

Ovnene udsender deres varme direkte til brugere uden unødvendig og bekostelig opvarmning af luften. Dette giver betydelige besparelser på strømforbruget, reducerer vedligeholdelsesomkostninger og sikrer god termisk komfort for brugerne i kirken, når de er til stede.

 

Mange kirker har bl. a. gamle varmeanlæg men med et nyt varmestyringssystem der styrer et varmeanlæg i en kirke og tilhørende rum i forhold til aktivitet i bygningerne, kan man spare mange penge.

 

Produkterne er udviklet på baggrund af mere end 50 års praktiske erfaringer med varmeteknik i kirker. Særlige produkter til kirker er et resultat af et konstant forsknings og udviklingsarbejde som sikrer, at vi hele tiden er i stand til at levere effektive og moderne opvarmningssystemer, som er tilpasset de nyeste videnskabelige krav.

 

Værdifuldt kirke inventar bevares

Med varmeovnene sikre man den rigtige temperatur og luftfugtighed i rummet.

Dette giver afgørende og god mulighed for at beskytte det meget værdifulde kirke inventar samt murværk mod både udtørrings og fugtskader, som kan opstå i løbet af temperatur forskellene i løbet af året.

 

Kirken, murværk og historiske kunstskatte bevares bedst ved jævn luftfugtighed og temperatur.

 

Vores leverandør Safeheat har mere end 50 års erfaring med kirkevarme. Sammen med TS-gruppen er vi klar til at yde en hurtig og effektiv service i hele Danmark.

Se brochure her

 

Data på produkterne

datablad_safeheat_A4_dvb

 

Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center