Wattguard

Vil du også have op til 40% rabat på din elregning?

Så kan du få en billig og sikker løsning med Wattguard - Ingen investering med en wattguard


Hvornår skal man vælge Wattguard?

Alle taler om besparelser gennem energirenovering, men hvem sikrer at økonomien er tænkt ind i total løsningen?


I TS-gruppen har vi stor viden om energirenovering. Vi er på forkant med teknologien og har fokus på hvor der ofte spares mange penge på el-regningen. Vi laver en grundig undersøgelse af virksomheden og anbefaler altid den bedste og mest fremtidssikre løsning til vores kunder. Ofte er en Wattguard en billigste og den mest besparende løsning.


Har virksomheden ældre armaturer kan det ikke altid betale sig at skifte dem ud til nye armaturer. Det kan oftes gøre meget billigere og kunden kan spare mere i strøm ved at leje en Wattguard. 


Det sker ved at man laver en omkobling af eksisterende eltavle. En Wattguard box/tavle bliver progammeret efter hver kundes behov. 

Forestil dig, du havde 1500 dryppende vandhaner i din virksomhed. Ville du se passivt til, at ressourcerne fossede ud i afløbet og miljøet blev unødigt belastet, eller ville du tilkalde blikkenslageren?


Det samme forhold gør sig gældende i relation til belysning. Ligesom du ikke får noget for det vand der drypper, får du heller ikke noget for den strøm, dine lyskilder ikke omsætter til lys. Kun ca. 20% af den tilførte elektricitet vil effektivt omdannes til lys, mens de resterende 80% ”løber ud i afløbet” med merudgifter og miljøbelastning til følge.


Mange betragter dette som et nødvendigt onde, men Wattguard tilbyder faktisk en løsning, der reducerer dette tab til et absolut minimum.


Spar penge

Belysning er en tung omkostning for virksomheder med stort lysforbrug. Det gælder f.eks. i P-huse, lagerhaller, fabrikker, stationer, lufthavne, væksthuse og på andre områder, hvor lysrørene er tændte det meste af døgnet.


Du opnår en besparelse på mere end 40% med Wattguard, uden at lysstyrken bliver svagere. Og det er ikke kun energiomkostningerne, der reduceres. Wattguard medfører lavere spænding og dermed mindre varmeudvikling i armaturerne, så lysrørenes levetid forøges væsentligt. Du reducerer altså også omkostninger til arbejds- og materialeomkostninger, da lysrørene skal skiftes sjældnere. Beregninger viser, at besparelsen på materiale kan blive lige så stor som energibesparelsen.


Stærk dokumentation

Vores installationer giver en besparelse på mindst 40 %. Resultatet kan variere efter virksomhedens forudsætninger.

Neden for ser du et eksempel på, hvordan besparelsen udvikles i løbet af de to uger før leveringsgodkendelsen, hvor vi laver målinger i anlægget. Du har også mulighed for at downloade installationsprotokollen fra et af vores referenceanlæg.Sådan fungerer en Wattguard

1. Wattguard er en optimeringsenhed, som effektiviserer lyskilderne, og:

- Efter endt installation forøges Lumen per Watt

- Spænding og effektforbrug sænkes dermed, uden at lysstyrken forringes nævneværdigt

- Varmeudviklingen mindskes og lys-udbyttet øges

2. Wattguard skåner samtidig miljøet ved at nedsætte virksomhedens CO2-udslip.

3. Belastningen på lyskilderne mindskes og levetiden øges.

4. Opsætningen af Wattguard er et enkelt indgreb i installationen.

5. Ingen skift af lyskilder. Wattguard gør nemlig brug af eksisterende installationer.


Din virksomhed er garanteret en strømbesparelse på 40 % uden at skulle investere en krone.

Du sparer derved let mere end kr. 250.000 i en fem årig periode, hvis du f.eks. har 500 lysstofrør.


Wattguard systemet produceres i Sverige og er en patenteret opfindelse, der enkelt og effektivt sparer dig penge fra første dag.


Vi tilbyder forskellige lejemodeller, der kan tilpasses netop din virksomhed.

www.wattguard.dk finder du beregnings-modulet, som viser hvor meget DU kan spare med Wattguard.


Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center