Blue Install

Vi er også Blue Install - rådgivende installatør


For at sikre vore kunder den bedste energirådgivning er alle vores TS-centre landsdækkende Blue Install - rådgivende installatør. 


Det forpligter at kalde sig rådgivende installatør. Derfor skal vi som rådgivende installatør også levere varen hver dag. BLUE INSTALL er kvalificeret rådgivning om installationer, der kan effektivisere og styre virksomheders og private boligers belysning, klimaanlæg, sikring, varme, ventilation og kommunikation.


BLUE INSTALL er udviklet i et tæt samarbejde mellem Solar og BLUE INSTALL-installatørerne ud fra et ønske om, at pakke branchens stærkeste rådgivning ind i tryghed, tillid og professionalisme.
 

Som erhvervsmand har du måske brug for kvalificeret rådgivning om installationer, der kan være med til at styrke virksomhedens produktivitet, trivsel og sikkerhed ved at tænke på tværs af installationstyper og kombinere belysning, klimaanlæg, energi, sikring og kommunikation i en intelligent installation med mulighed for styring og energioptimering.
 

Som privatperson kan det være ønsket om kvalificeret rådgivning inden for belysning, klimaanlæg, ventilation, sikring og kommunikation, der gør en BLUE INSTALL-installatør til et oplagt valg.


Vi sætter en stor ære i at udføre professionelt og konkurrencedygtigt arbejde, præget af solidt og godt håndværk, med et højt  serviceniveau. Kontakt os

Landsdækkende
kompetencer
Find dit lokale TS-center
aktuelt_lige_nu_btn.jpg
tilmeld_nyhedsbrev.jpg
© 2011
Center